گیاه رزماری در آشپزی خانگی، گیاه رزماری خشک تهیه شده از مراکز خرید معتبر که با روش های صنعتی و علمی خشک شده اند، رایحه ای تازه با طعمی تند و البته کمی تلخ به ارمغان می آورد.

با خرید گیاه رزماری درجه یک از خواص استفاده از آن لذت ببرید. مدت هاست که این گیاه خشک به عنوان یک گیاه مقوی، دارویی و غنی شناخته می شود که می تواند در آشپزی روزانه شما استفاده شود.

همچنین افراد زیادی هستند که چای گیاهی می نوشند که می تواند سلول های مغز را فعال کرده و حافظه انسان را بهبود بخشد. در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا ببینید چگونه می توانیم از رزماری در آشپزی خانگی استفاده کنیم.

گل های رزماری به رنگ های سفید، صورتی، بنفش یا آبی از فروردین تا اوایل مهرماه روی شاخه های انتهای گیاه ظاهر می شوند. این گیاه بومی استان اطراف دریای مدیترانه به نام استان مورسیا در جنوب شرقی اسپانیا است.

این استان یکی از تولیدکنندگان اصلی گیاه رزماری در جهان است. گیاه رزماری امروزه تقریباً در سراسر جهان گسترش یافته است.

این گیاه بسیار مقاوم است تا جایی که حتی در آب و هوای بسیار سرد و با کمبود شدید آب به راحتی می تواند زنده بماند و تا مدت ها زنده بماند.

رشد گیاه رزماری بسیار کم است اما عمر طولانی دارد. عمر این گیاه تا 30 سال تخمین زده می شود.

سیب زمینی سوخاری با گیاهان رزماری گیاه رزماری به شبنم اقیانوس ها معروف شده است. سیب زمینی یکی از چهار محصول مهم غذایی در جهان و یکی از غذاهایی است که اغلب در زندگی مصرف می کنیم. همچنین غذای مورد علاقه سالمندان و کودکان است. خوردن منظم آن می تواند به کاهش فشار خون، کاهش چربی خون و مرطوب کردن روده ها کمک کند.

در ابتدا بسته به نیازتان مقداری سیب زمینی کوچک تهیه کنید تا این نان تست خوشمزه تر شود، می توانید از فلفل سیاه یا قرمز هم استفاده کنید، البته یادتان باشد که ترکیب فلفل و رزماری به تندی نان تست شما می افزاید.

حالا سیب زمینی های کوچک را پوست بگیرید و به قطعات کوچکتر برش دهید و بشویید و سپس در قابلمه بریزید. اجازه دهید حدود 15 دقیقه خوب بپزند. وقتی بیرون نرم و داخل سفت شد آن را بردارید. دما و مقدار آب را کنترل کنید. نمک، فلفل سیاه، رزماری و روغن زیتون را اضافه کنید و خوب هم بزنید، البته یادتان باشد که مقدار چاشنی های ذکر شده بسته به نیاز شما می تواند متفاوت باشد.

حالا یک لایه فویل حلبی را روی سینی فر پهن کنید و روی سیب زمینی های کوچک روغن زیتون بمالید و سپس صاف کنید. بعد از 20 دقیقه پخت وقتی بیرون سرخ شد و داخلش نرم شد می توانید آن را بیرون بیاورید و اگر در حد استاندارد نبود باید دوباره زمان پخت را افزایش دهید.

بال مرغ سرخ شده با گیاهان رزماری تهیه بال مرغ سرخ شده با سبزی رزماری بسیار ساده است. برای این کار ابتدا نیم میلی لیتر بال مرغ شسته شده، سپس حدود 40 گرم رزماری تازه، پیاز کافی، پودر زنجبیل، فلفل، نمک و شکر آماده کنید. رزماری خرد شده را برای طعم مناسب و تازه اضافه کنید، با مواد ذکر شده خوب مخلوط کنید، در ظرف بزرگی بریزید، سپس اجازه دهید بال های مرغ بیش از 2 ساعت مزه دار شود.

حالا چگونه بال مرغ را با رزماری بپزیم؟ پس از مرینیت کردن، تمام رزماری، پیاز سبز و زنجبیل را بردارید. بال ها را تفت دهید تا دو طرف آن سرخ شود سپس از ماهیتابه خارج کنید و کمی روغن اضافه کنید و دوباره روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند. حالا پیاز، زنجبیل و بال مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

حالا بال های سرخ شده شما آماده خوردن هستند. قارچ انوکی را به اندازه کافی با سبزی رزماری سرخ شده تهیه کنید، سپس 1 حبه سیر، نمک، رزماری و به مقدار مناسب فلفل سبز، قرمز یا سیاه رنده شده آماده کنید. مانتو را بردارید و بشویید، حالا قارچ های انوکی به راحتی پخته شده اند، کمی نمک بزنید.

روغن و مواد آماده شده را اضافه کرده و تفت می دهیم سپس قارچ انوکی را اضافه کرده و نمک مناسب می زنیم، معمولاً حدود 3 دقیقه زمان می برد تا آماده شود سپس سرو کنید. طرز تهیه خورش گوشت گاو با گیاهان رزماری، سینه گاو، 2 عدد گوجه فرنگی، نصف فلفل سبز یا قرمز، هویج، تربچه سفید و پیاز، رزماری، یک عدد انیسون، پیاز سبز، زنجبیل، سیر و فلفل، سس سویا سبک، نمک، شکر، سس گوشت گاو را با سس کچاپ و سرکه و … می شوییم و در قابلمه می گذاریم تا خون گرفته شود و کمی خشک شود.

بعد از گرم شدن قابلمه روغن را ریخته و مواد را تفت می دهیم تا مواد به ته قابلمه نچسبد و طعم گوشت حفظ شود سپس سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و هم می زنیم. سس سویا سبک، شکر و سرکه را هم بزنید. وقتی آب تربچه سفید آمد سیب زمینی و سبزی رزماری را بریزید و طبق معمول بپزید. بعد از پخت کامل گوشت و نرم شدن به میزان دلخواه، گاز را خاموش کرده و غذا را سرو کنید.

اثربخشی و نقش گیاه رزماری علاوه بر مصرف غذایی روزانه، از گیاه رزماری می توان به صورت دارویی نیز استفاده کرد. در گذشته از این گیاه بسیار خاص به عنوان داروی طعم دهنده استفاده می شد. رزماری در گذشته دارای شش ارزش دارویی مهم در نظر گرفته می شد. .

این گیاه کاربردهای وسیعی دارد که می توان از آن به عنوان یک داروی خوب و چاشنی خوشمزه استفاده کرد. رزماری یک طعم دهنده کمیاب است و آویشن نیز چاشنی مورد علاقه است که معمولاً در کنار آن استفاده می شود و همه آنها چاشنی های خوشمزه آشپزی هستند. استفاده شده.

هنوز تفاوت زیادی بین آویشن و رزماری وجود دارد. در مقایسه با رزماری، آویشن را اروپایی ها بیشتر دوست دارند و اروپایی ها آن را بسیار دوست دارند. از رزماری در آشپزی استفاده می کنند و می گویند طعم آن هم ضروری است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *